kopregel_website_nl.jpg

Facebook

Twitter

1 oktober 2016

Introductie nieuwe Madiba® Twiga door Kees de Jongh

De Madiba® Twiga dankt haar naam aan de prachtige gele kleur en het donkere hartje. Twiga betekent ‘giraf’ in het Swahili.

Met haar vele bloemetjes is zij echt een ideale boeketvuller.
Deze zonnige Madiba is in week 38 met succes door kwekerij Kees de Jongh geïntroduceerd op de veiling van Aalsmeer.

Heeft u vragen over dit prachtige en unieke nieuwe ras, neem dan contact op met Kees de Jongh (06-50512906) of met Chris Biesheuvel (06-53368801).

29 augustus 2016

Nieuw beeldmerk voor Rossi Santini

Ter promotie en herkenbaarheid van het befaamde Rossi Santini ras is een speciaal beeldmerk ontwikkeld.
 De kleurencirkel in de letter O symboliseert de veelheid aan kleuren waarin de Rossi verkrijgbaar is. En nog meer kleuren zijn in ontwikkeling!

 De Rossi wordt geteeld door QFG kwekerijen De Hungerenburcht en De Monnikenwaard. 

Wilt u het nieuwe beeldmerk ook gebruiken in uw promoties, neem dan contact op met Floritec, afdeling Marketing, tel. 0172 – 518 963.18 mei 2016

Quality Flower Group in de prijzen tijdens Chrysantenshow De Keukenhof

Twee kwekers van de Quality Flower Group vielen in de prijzen tijdens de Chrysantenshow 2016 in de Keukenhof. In de categorie Troschrysanten werd de tweede prijs gewonnen door Kwekerij Janity Flowers met de soort Baltica. Bij de Santini's was de tweede prijs voor Kwekerij John en Linda van de Westeringh met de soort Madiba Tanga Pink.

BalticaMadiba Tanga Pink


21 maart 2016

Zaterdag 2 april 2016 - Kom in de Kas bij Kwekerij De Molenkamp!


Kwekerij De Molenkamp opent op zaterdag 2 april haar deuren om te laten zien hoe het telen van de luxe snijbloem Celosia in zijn werk gaat.

Er is voor groot en klein wat te doen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan bij het bedrijf zelf, volg de borden. Wij heten u van harte welkom in onze kas! Graag tot zaterdag 2 april!


Meer artikelen...