growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Buijs Flowers

No images found.
Buijs Flowers is een jonge, moderne kwekerij die geleid wordt door Christian Buijs. Christian startte al in 1998 (eerst onder de naam Kwekerij de Heermoeskamp) met het telen van chrysanten. In 2001 verhuisde het bedrijf naar een andere locatie in Zuilichem. Hier werd in een nieuw gebouwde kwekerij (met een oppervlakte van 3 hectare) gestart met de teelt van het bekende ras Vesuvio. In 2006 werd met een ingrijpende verbouwing het bedrijfsoppervlak verdubbeld, hetgeen de totale grootte op 6 hectare bracht.

De rassen die momenteel geteeld worden zijn Zehnya, Zehnya Yellow, Carolle en de mooie roze gevuldbloemige Macaron. Jaarlijks worden hiervan maar liefst 17 miljoen stelen geproduceerd.

In 2009 is het lichtniveau opgevoerd van 5500 lux naar de huidige 9000 lux belichting waardoor jaarrond kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Buijs Flowers is een zeer flexibel bedrijf. De kwekerij is in staat om op aanvraag grote aantallen voor de feestdagen in te vullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vaste relatie beheerder van de Quality Flower Group, Chris Biesheuvel: 06-53368801.

Assortiment Buijs Flowers:


Voor meer productinformatie kunt u contact opnemen met:
Buijs Flowers BV
Karel van Gelreweg 1B
5307 VC Poederoijen