growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Kwekerij Antonia


Graag willen wij ons voorstellen. Wij zijn Frans en Andrea Mans. Ik (Frans) ben geboren in 1969 als tuinderszoon en ben in Zuilichem tussen de aardbeien en tomaten en later chrysanten en fresia opgegroeid. Andrea is in 1973 ook als tuindersdochter geboren in Poederoijen.

Wij zijn trots op ons bedrijf en houden van ons werk tussen al die mooie bloemen. Wij vinden het het ook leuk om mensen de mogelijkheid te bieden om een keer een kijkje te nemen in onze kwekerij. Wij laten u graag zien hoe deze mooie bloemen geteeld worden en vertellen u graag ons verhaal. Wij weten uit ervaring dat de meeste mensen onder de indruk zijn van de zee van bloemen in al die verschillende kleuren. Uiteraard moet er bij ons ook gewerkt worden en wij vinden het prettig dat u eerst een afspraak maakt.
 
Naar gelang het seizoen zijn er dagelijks tussen de 10 en 25 mensen werkzaam in onze kwekerij. Wij werken al jaren met een vast team en weinig personele wisselingen, waardoor we met kundige en ervaren mensen uw product kunnen maken. Wij laten de mensen in de verwerkingshal en kas zoveel mogelijk rouleren waardoor het voor iedereen interessant en afwisselend blijft. Wij hechten ook veel waarde aan onze vaste club medewerkers.
 

MPS logo

Kwekerij Antonia is 2,7 hectare groot, heeft gemiddeld 9000 lux assimilatiebelichting boven de bloemen en wij produceren jaarlijks circa 17 miljoen stelen Germini’s in een zeer breed assortiment.
En last but not least: Onze kwekerij is MPS-A gecertificeerd!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vaste relatie beheerder van de Quality Flower Group,
Chris Biesheuvel: 06-53368801.

 

Assortiment Kwekerij Antonia:

Op deze pagina vindt u een overzicht van ons actuele assortiment.