growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Kwekerij Jurro


Ik ben Jurrien Roberti, eigenaar van Bloemenkwekerij Jurro. Wij zijn in 1997 begonnen met het telen van chrysanten in een kas van 3000 vierkante meter. Een jaar later hebben we de bedrijfsoppervlakte uitgebreid naar 6000 vierkante meter glas. We hebben jaren lang veel verschillende pluischrysanten geteeld waaronder Lilac Eleonora, Boris Becker, Pink Pong en Inga.

In 2003 hebben we een kwekerij in Heeselt gekocht ter grootte van 1 hectare. Hier zijn we begonnen met het telen van de geplozen chrysant Zembla, die we momenteel nog steeds in ons assortiment hebben. In Heeselt hebben we 6 jaar lang chrysanten geteeld. In het jaar 2009 kregen wij de kans om een bestaande kwekerij van 3 hectare te kopen in Tuil. En dit is nog steeds onze huidige kwekerij, waar we jaarrond chrysanten telen met 7700 lux assimilatiebelichting.
 
Vanaf 2 januari is Kwekerij Jurro lid van de Quality Flower Group. Jurro is gespecialiseerd in het telen van geplozen chrysanten, momenteel de rassen Etrusko, Zembla en Zembla Yellow. Het team bestaat uit een vaste groep vakbekwame medewerkers die dag in dag uit een kwalitatief hoogstaand product afleveren.

Door het lidmaatschap van de Quality Flower Group verwachten wij beter contact met de handel te krijgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de handel (via onze vaste marketing- en relatiebeheerder Chris Biesheuvel) op de hoogte stellen van aanbiedingen e.d. en wat er verder binnen ons bedrijf gebeurt.

Bloemenkwekerij Jurro
Sint Antoniestraat 36
4176BJ Tuil
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Assortiment Kwekerij Jurro: