growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Nico Kiep B.V.

Bloemenkwekerij Nico Kiep BV is een moderne troschrysantenkwekerij en maakt deel uit van de Kiepflowergroep.

De kwekerij is in de vorige eeuw ontstaan uit een gemengd bedrijf met kleinschalige akkerbouw en veeteelt. Via aardbeien en groentegewassen is in 1984 een start gemaakt met de productie van jaarrond chrysanten. 
Inmiddels omvat het areaal 90.000 m2 glas, waarin dagelijks door zo’n 20 gemotiveerde medewerkers de gewassen worden verzorgd, geoogst en verwerkt tot een perfect kwaliteits product.


Sinds 2009 is het bedrijf lid van de Quality Flower Group; hierdoor zijn we onderdeel van een professionele verkoop c.q. marketing organisatie. Op deze wijze kunnen we onze klanten een fulltime professioneel aanspreekpunt bieden binnen de marktplaats.
 Rechtstreekse leveringen naar wens van de klant is al jaren de kracht van ons bedrijf.

Na de reorganisatie eind 2011 is een duidelijke keuze gemaakt voor de kwaliteitsgerichte retail en is onze strategie erop gericht onze producten zoveel mogelijk klantgericht te produceren, dit gecombineerd met optimalisatie van teelt- en productieprocessen. 
Verder hanteren we een doordachte sortimentsplanning afgestemd op de seizoenen.
 Deze combinatie van “skills” geeft ons de mogelijkheid onze producten schapklaar aan te bieden in de vorm van een op het seizoen afgestemde mix, kant en klaar voorzien van consumentenhoes en prijs c.q. barcode sticker.
 Op dit moment voorzien we al diverse ketens van hun dagelijkse chrysantenbehoefte in de vorm van deze mix. Hierbij hebben we volop oog voor consumentenbehoefte, omloopsnelheid in het schap en uitvalspercentages.

Bloemenkwekerij Nico Kiep B.V. weet als geen ander dat retailbelevering vraagt om samenwerking en denken vanuit het winkelschap.
Verdere gedetailleerde informatie kunt u vinden op onze website www.kiepflower.nl

Sortimentsoverzicht Nico Kiep:

 

Voor meer productinformatie kunt u contact opnemen met:
Bloemenkwekerij Nico Kiep BV
Waalbandijk 3
5313 AJ Nieuwaal
Tel. +31(0)418-569000

Nico Kiep
Mobiel: +31(0)653585864
Faxnummer: +31(0)418-9008
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kiepflower.nl

Kwekerij oppervlakte: 90.000 m2