growers-best-logo.jpg

Facebook

Twitter

Topline Gerbera


Jan en Rino Mans, twee trotse eigenaren vader en zoon van Topline Gerbera stellen zichzelf aan u voor: Topline Gerbera staat voor generaties lang kweker zijn. Gepokt en gemazeld in het maken van prachtige bloemen. Van klein af aan tussen de bloemen en vruchten opgroeien. Van generatie op generatie elkaar de liefde voor het vak doorgeven. Dat is de geschiedenis van kwekerij Topline Gerbera.

MPS logo

Ondernemen op niveau en toch kweker zijn, en tussen de bloemen genieten van een eeuwen oud vak. Telkens zoeken naar een weg om moderne techniek en de natuur te laten samenwerken om de mooiste producten te kweken. Een mooie bos gerbera en germini kweken dat is iets waar we elke dag ons best voor doen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is ook belangrijk en zijn we ook druk mee in de weer. Waar mogelijk zetten we natuurlijke vijanden in om het natuurlijk evenwicht in de kassen niet te verstoren. Dit heeft als resultaat dat we met een minimum aan gewasbeschermingsmiddelen kunnen kweken. En waar deze toch ingezet moeten worden gebruiken we daarvoor de modernste apparatuur. In combinatie met milieu vriendelijke middelen wordt de natuur zo geen schade toegebracht. Dit blijkt uit een jarenlange certificering als MPS-ECAS-certificatie (MPS-A en MPS-SQ).

Daarnaast gaan we de oude locatie na de zomer verlaten en zullen als alles goed gaat na de zomer in een splinternieuwe kwekerij gaan telen waar we ook innoverend zullen zijn met een totaal nieuwe bloem de Pastini, samen met een aantal collega kwekers zullen wij deze nieuwe serie in de markt gaan zetten.

Topline Gerbera staat voor kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Onze huidige kwekerij is 2,3 hectare groot onze nieuwe kwekerij straks zal ongeveer 3,88 hectare groot zijn waar miljoenen stelen per jaar worden geteeld onder gemiddeld 9000 lux assimilatiebelichting waardoor we een gegarandeerd mooi en sterk product kunnen maken in de wintermaanden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de vaste relatie beheerder van de Quality Flower Group,
Chris Biesheuvel: 06-53368801.

Assortiment Topline Gerbera standaard:

Assortiment Topline Gerbera mini: